Drop-in happening vid och i Oravais kyrka

sö 7.2 kl. 10.00 - 12.00
Drop-in happening
Oravais kyrka

Drop-in happening vid och i oravais kyrka på söndag 7.2.2021 kl.10-12. Stanna upp vid ljusgloben, altaret och dopträdet en stund. Utomhuslekar för barnen och värmande brasa, det bjuds på grillad korv. Välkomna!

Tag kontakt

Kaplan/Kappalainen
Kimovägen 19
66800 Oravais

Är i allmänhet ledig måndagar och tisdagar

t.f. Diakon /Diakon
Kimovägen 19
66800 Oravais

Arbetar tisdag-fredag Ring, skicka whtsappmeddelande eller e-posta mig. Mottagning enligt överenskommelse vid mottagningsrummet i Oravais församlingscenter Kimovägen 19 66800 Oravais Työskentelen tiistai - perjantai Minulle voi soittaa, lähettää whatsapp-viestiä tai sähköpostia. Vastaanotto sopimuksen mukaan työpisteessä Oravaisten seurakuntakeskuksessa Kimotie 19 66800 Oravainen

Jag arbetar som diakon inom Oravais-området. Jag handhar bl.a. mathjälpen i Oravais, ekonomiska ärenden, själavård och sorgesamtal, hembesök samt olika grupper. Ta gärna kontakt med mig om du har något som tynger dig eller någon du känner har bekymmer. Jag lyssnar.

Työskentelen diakonina Oravais-alueella ja työtehtävääni kuuluu mm. Oravaisten ruokajakelu, taloudelliset asiat, hengelliset asiat ja kotikäynnit ja surukäynnit. Pidän myös ryhmätoimintaa. Ota mielellään yhteyttä jos sinulla tai jos läheiselläsi on murheita. Minä kuuntelen.