Önskesångkväll för Gemensamt Ansvar

Vörå kyrka

Önskesångkväll för Gemensamt Ansvar

M Klemets, E Nygård.

Andakt. Kollekt. Framför gärna sångönskemål till kantorerna senast fredag 16.2.

Insamlingen Gemensamt Ansvar är evangelisk-lutherska kyrkans årliga storinsamling som bjuder till att tillsammans göra för andra vad vi skulle önska att andra gör för oss. Genom att donera bidrar Du till att hjälpa de mest utsatta i Finland och världens katastrofområden. Insamlingen 2024 hjälper emnsamma, marginaliserade och krigsdrabbade unga i Finland och i världen. 60 % går till Kyrkans utlandshjälp, 20% till HelsingforsMissions arbete och 20% går till de evangelisk-lutherska församlingarna i Finland.

Penninginsamlingstillståndet: Kirkkopalvelujen keräyslupa Manner-Suomessa RA/2020/639, voimassa toistaiseksi. Kyrktjänsts insamlingstillstånd på det finländska fastlandet RA/2020/639, gäller tills vidare.

• Musik Musik

Läs mer om kampanjen Gemensamt Ansvar 2024 Öppna länk i ny flik

Tag kontakt

Kantor/Kanttori
Bertby-Lålaxvägen 10
66600 Vörå

Jobbar i allmänhet onsdag–söndag.

Jag heter Martin och har jobbat som kantor i Vörå sedan 2014. Till mina uppgifter hör att ansvara för musiken vid gudstjänster och förättningar samt leda körer. Det bästa med kantorsjobbet är att det är varierande. Jag bor i Vörå med min fru Heidi och tre barn. Till mina intressen hör förutom musik också trädgårdsodling.

Kantor/ Kanttori (40%)
Maxmovägen 270