Andakt och nattvard

fre 8.3 kl. 14.00 – 15.30

Röda byns samlingssal

Nattvardsgång i Röda byns samlingssal.

Vi firar nattvard tillsammans.

Kaffeservering.

• Vuxna Vuxna
  • Gudstjänster och samlingar Gudstjänster och samlingar

Öppna länk i ny flik

Tag kontakt

Diakonissa, certifierad handledare i sorgbearbetning. Lättast att nå på förmiddagar.
Bertby-Lålaxvägen 10
66600 Vörå

Ta gärna kontakt om du vill tala om tro, svårigheter i livet, sorg, ensamhet  eller ekonomiska bekymmer!

Ota yhteyttä mikäli haluat jutella uskonasioista, elämän vaikeuksista, surusta, yksinäisyydestä tai talousongelmista!

Vörå prostgård

I regel ledig måndagar.

Jag heter Samuel och är kyrkoherde i Vörå församling. Det betyder att jag vid sidan av vanliga prästuppgifter som gudstjänster, förrättningar och skriftskola också ansvarar för bland annat delar av församlingens förtroendeorgan och personalförvaltning.

Det bästa med mitt jobb är att få tala om Gud i ur och skur, och att få leva med människor i glädje och sorg.

De flesta dagar cyklar jag till och från olika arbetsuppdrag, vilket ger både motion och nöje. Fritiden spenderar jag gärna i trädgårdslandet eller med familjen, till vilken hör fru och tre barn.