Etsimme kesätyöntekijöitä hautausmaille!

Vöyrin seurakunnassa on kolme hautausmaata. Hautausmaat sijaitsevat Vöyrillä, Oravaisissa ja Maksamaassa. Etsimme nyt kesäksi 16-25-vuotiaita kesätyöntekijöitä kaikille hautausmaille.

Työhön kuuluu kevyttä kiinteistöjen ulkoista ja sisäistä kunnossapitoa. Odotamme kykyä työskennellä ulkona, tarkkuutta ja yhteistyötaitoja.

Lisätiedot ja hakemus 29.2.2024 mennessä osoitteeseen asa.bjorklund@evl.fi tai 050 410 1727.

Suomenkieliset tapahtumat järjestetään usein Murron rukoushuoneella. Moni suomenkielinen asuu Petterinmäellä ja ruokoushuonella on aktiivinen toiminta.

Sekä Vöyrin että Oravaisten kirkossa järjestetään jumanapalveluksia varsinkin suurimmilla pyhinä.
Maksamaalla suomenkielinen väestö on hyvin pieni eikä toimintaa toistaiseksi ole järjestetty