Vuxna

Daxträffen för dig som är pensionär eller annars dagledig

To 14.9 kl.14:00 Daxträffen i Keskis bönehus; I Klemets, Jimi Järvinen. Dagens gäst Ingrid Mutai: Barnens Afrika. 

To 9.11 kl.14:00 Daxträffen i Oravais församlingscenter; H Klemets, J Järvinen. Dagens gäst Mary Andrén-Pada: Kom in i min värld och möt mig där jag är! Hur kan vi möta den som har en minnessjukdom?  

Daxträffen i Maxmo kommer nu att under ett par terminer undersöka hur vi kan dra nytta av de senaste forskningsresultaten angående hur man kan förebygga och minska risken för minnesproblem. Den första samlingen to 28.9 är det Anna-Lisa Tuomela som är dagens gäst. Under var och en av träffarna bekantar vi oss med olika faktorer som påverkar hjärnhälsan. Vi tänker också på vår andliga hälsa genom att hålla andakter under träffarna. På grund av att satsningen på hjärnhälsa kräver en del förberedelser behöver vi anmälan om deltagande senast 22.9 till Ann-Sofi tfn 050 3565 025. 

Bibelkväll i Maxmo församlingshem varannan måndag kl 19.00. Kontakt Bo-Erik Granlund

Bibelkväll i Brudsund bykyrka varannan måndag kl 19.00. Kontakt Bo-Erik Granlund 

Bönestund i Vörå prostgård söndagskvällar kl. 19–20. Vi samlas och ber för bygden, församlingen och Finland. När det är kvällsgudstjänst i Vörå kyrka samlas vi genast efter gudstjänstens slut. Välkommen! 

Mammabibelgrupp 

Välkommen med på mammabibelgrupp som startar 7.9 i Vörå församlingshem! Gruppen samlas varannan torsdag jämna veckor kl.10 i församlingens dagklubbsutrymmen. Ingång via dagklubbsdörren. Barnen är naturligtvis varmt välkomna med! Enkel lunch serveras cirka kl.11 mot en frivillig avgift till förmån för missionen. Ta gärna med dig en bibel, vi använder oss av bibelsitsmaterialet från Slef. Kontaktperson Johanna Erikson 0400 758 149 

Vänstugan ambulerande dagcenter torsdagar kl 10-11 i Vörå frikyrka.

Missionsringen i Vörå församlingshem startar tisdagen den 19 september kl. 13. Välkomna till en trevlig stund med andakt, kaffe, handarbete, sång och mission.  Besök av olika missionärer. Kaffepengen á 5 € går till församlingens mission i Kenya. Vi träffas varannan tisdag. 

Missionsträffen i Brudsunds Bykyrka startar terminen onsdagen den 27.9 kl. 13. Vi träffas varannan onsdag och delar gemenskapen runt kaffebordet, sjunger, har andakt och får info från missionsfälten. Man får handarbeta om man vill, men man är hjärtligt välkommen med i gemenskapen också utan handarbete. Den 11.10 får vi besök av Ingemar Klemets och den 8.11 är det Ingrid Mutai som besöker oss. 

Missionscafé i Oravais församlingscenter startar terminen onsdagen den 20.9 kl.14. Vi träffas i regel varannan veckas onsdag och har ofta en inbjuden gäst med anknytning till missionsarbetet. Samlingen består av en andakt, lotteri till förmån för Kenyamissionen samt kaffe/te och dopp. Varmt välkommen med både nya och sådana som varit med förr! Den första samlingen är 20.9, gäst Ingrid Mutai.